Till innehåll på sidan

ASAP till KTH - träning för studenter i hållbart ledarskap

ASAP, A Sustainability Acceleration Project, bjuder in studenter till en heldagsträning i hållbarhet. Ansökan är öppen för studenter som vill spetsa sin hållbarhetskompetens och bli framtidens ledare. I år gör ASAP gör en campusturné för att möta studenter på universitet och högskolor i hela Sverige. Av de sökande så väljs 400 studenter ut, varav 100 till ASAP Sustainability Leadership Training i Stockholm på KTH.

Tid: Fr 2019-11-08

Plats: KTH

100 studenter sökes - ASAP!

Datum: 8 november. Plats: KTH Kungliga Tekniska Högskolan Medverkande: Miljömärkning Sverige, Sustainergies, Accenture, Lantbrukarnas Riksförbund (LRF), SCA och Stena Recycling.

Ansökan: Läs mer och ansök på asap2030.com

A Sustainability Acceleration Project (ASAP) är en arena för studenter, företag, experter och organisationer att lära av varandra och samarbeta för att påskynda omställningen till ett hållbart samhälle. Som en del av arenan genomförs en campusturné med heldagsträning för 400 studenter i hållbarhet och ledarskap. Ett fåtal studenter väljs ut att bli diplomerade som Framtidens Hållbarhetsledare.

Om ASAP

ASAP grundades 2018 av Sustainergies och Miljömärkning Sverige. Tillsammans med företag från fyra viktiga framtidsbranscher skapas en unik arena vars syfte är att utveckla framtidens hållbarhetsledare. Partners 2019: Accenture, innovation och digitalisering, Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, det gröna näringslivet, SCA, skogsindustrin och Stena Recycling, återvinningsbranschen.ASAP produceras årligen i partnerskap med relevanta aktörer från olika industrier och sektorer.

Mer information

Victoria Hellsten, Projektledare för ASAP och områdeschef för Sustainergies, 070-283 22 70.