Till innehåll på sidan

Sustainability Pubkväll - Tema Jul och hållbar konsumtion

Välkommen till en pubkväll på temat jul och konsumtion: Hur kan man bromsa konsumtionshets och få en riktigt god, fröjdesam och hållbar jul?

Tid: To 2019-12-12 kl 16.00 - 19.00

Plats: Restauranglabbet Valhallavägen 79, STOCKHOLM

Medverkande: Åsa Svenfelt och Per Styregård

Kvällens gästtalare är Åsa Svenfelt , docent i hållbar utveckling och framtidsstudier samt programchef för forskningsprogrammet Mistra Sustainable Consumption och Per Styregård , matskribent, författare, dryckesexpert Dagens Industri

Datum: Dec 12, 16:00-19:00 Plats: Restauranglabbet
Mat och dryck: Öl, vin samt alkoholfri dryck samt en lättare snacksmeny kommer att kunna köpas i baren

ANMÄL DIG HÄR 

Prel Program

16:00 Pubkvällen öppnar

16:50 Älskade traditioner i förändring - framtidens julmat
Per Styregård, matskribent, författare, dryckesexpert Dagens Industri

17:10 Paus

17:30 Om konsumtion och reboundeffekter - Hur hanterar man dem?
Åsa Svenfelt, programchef MISTRA Sustainable Consumption och KTH

17:50 Diskussion

16:00-19:00 Pyssel och pubmingel

Kontakt: sustainability@kth.se