Sustainability Pubkväll - Tema Jul och hållbar konsumtion
Välkommen till en pubkväll på temat jul och konsumtion: Hur kan man bromsa konsumtionshets och få en riktigt god, fröjdesam och hållbar jul?
Tid: To 2019-12-12 kl 16.00 - 19.00
Plats: Restauranglabbet Valhallavägen 79, STOCKHOLM
Medverkande: Åsa Svenfelt och Per Styregård
Kvällens gästtalare är Åsa Svenfelt , docent i hållbar utveckling och framtidsstudier samt programchef för forskningsprogrammet Mistra Sustainable Consumption och Per Styregård , matskribent, författare, dryckesexpert Dagens Industri
Datum: Dec 12, 16:00-19:00 Plats: Restauranglabbet
Mat och dryck: Öl, vin samt alkoholfri dryck samt en lättare snacksmeny kommer att kunna köpas i baren
Prel Program
16:00 Pubkvällen öppnar
16:50 Älskade traditioner i förändring - framtidens julmat
Per Styregård, matskribent, författare, dryckesexpert Dagens Industri
17:10 Paus
17:30 Om konsumtion och reboundeffekter - Hur hanterar man dem?
Åsa Svenfelt, programchef MISTRA Sustainable Consumption och KTH
17:50 Diskussion
16:00-19:00 Pyssel och pubmingel
Kontakt: sustainability@kth.se