Kungliga Tekniska högskolan, Universitetsförvaltningen

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.

Universitetsförvaltningens uppgift är att stötta universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är universitetsförvaltningen policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

Openlab är en öppen innovations plats där akademi, offentlig sektor, företag och ideella organisationer samverkar för att ta fram  förslag till lösningar på samhällsutmaningar som utgår från Stockholm regionens behov. Målet är att stärka regionens innovationsförmåga och därmed bidra till att höja livskvalitén för regionens invånare. Detta görs genom att bl.a bedriva master kurser och uppdragsutbildning samt genom att vara en mötesplats för olika aktiviteter och projekt. I verksamheten ingår en konferens del, ett  medlems baserat co-working miljö och ett café som drivs av en extern operatör. Grundarna tillika partners i Openlab är Karolinska Institutet, KTH, Stockholms universitet, Södertörns högskola, Stockholms stad, Stockholms läns landsting och Länsstyrelsen i Stockholms län.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för uppdragsutbildningen vid Openlab kommer du tillsammans med delar av vårt team ansvara för planering, koordinering samt uppföljning.  Du kommer även när så behövs också kunna gå in som coach i utbildningarna. Openlab tillhör idag en av de ledande miljöerna i Design thinking metodiken. Din roll blir att tillsammans med vårt nätverk av coacher utveckla metodiken och utveckla våra erbjudanden till våra partners och andra aktörer. 

Kvalifikationer

Högskoleutbildning. 2-3 års arbetslivserfarenhet i en liknande roll. Initiativtagande, sjaälvgående, strukturerad, noggrann och resultatorienterad. Mycket goda kunskaper i svenska och i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Workshopledare erfarenhet med anknytning till problemlösnings metoder är ett krav, däribland Design thinking metodik. Goda kunskaper i Microsoft Office paket. Erfarenhet av att arbeta i team och i projekt.

 

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde så snart som möjligt
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer VP-2017-0314
Kontakt
  • Ivar Björkman, 08-7908732
Publicerat 2017-08-24
Sista ansökningsdag 2017-09-13

Tillbaka till lediga jobb

Till sidans topp