Hoppa till huvudinnehållet

Mona Wennberg Hasselskog

Profilbild av Mona Wennberg Hasselskog

Om mig

Hej

Jag är utbildad Civilingenjör och har gått Civilingenjörsprogrammet Datateknik med inriktning Datalogi på Kungliga Tekniska Högskolan (2013-2017). Som masterval har jag valt att fördjupa mig inom Dataanalys och maskininlärning. Jag är också utbildad Civilekonom med fördjupning inom finans (examensår 2015). 

Parallellt med mina studier har jag jobbat extra med att lära ut programmering på KTH till blivande Civilingenjörer. (Nedan kan ni se vilka kurser jag håller lektioner i). Jag älskar att inspirera och lära ut programmering. Det är min andra passion. Min första passion är så klart att programmera. :)

Som person är jag ansvarsfull, nyfiken och tävlingsinriktad. Jag har tränat kampsport i mer 11 år, bland annat Thaiboxning. Jag har engagerat mig i Kongliga Datasektionen bland annat har jag varit Studienämndsordförande (2014) och årskursrepresentant för Civilingenjörsprogrammet Datateknik under 2013-2017. Jag älskar att lära mig nytt, inspirera och bli inspirerad. Jag tycker att det är givande och roligt att nätverka och träffa nya människor.

Läs mer om mig och Datateknik programmet här: https://www.kth.se/utbildning/civilingenjor/datateknik/studenter-berattar/som-civilingenjor-ar-inget-omojligt-1.543914. Önskar ni veta mer om mig, finner ni mitt CV på min linkedin profil (se länk till höger).

"The best preparation for tomorrow is doing your best today." 

Profilbild av Mona Wennberg Hasselskog