Till innehåll på sidan

Digitalt ledarskap i osäkra tider - Vilka färdigheter behöver du som framtida ledare?

Tid: Ti 2021-09-21 kl 12.15 - 13.00

Plats: Zoom

Språk: Engelska

Föreläsare: Peng Wu, KTH-alumn och Programchef för forskning vid Stellar Capacity

I en tid av digital transformation och osäkra tider är jobb och karriärer i ständig rörelse. Tillväxten av hybrid- och distansarbetsmodeller runt om i världen har både öppnat upp nya möjligheter och skapat nya utmaningar för både arbetare och ledare.

Delta i webbinariet med Peng Wu, programchef för forskning vid Stellar Capacity, för att ta reda på vilka färdigheter både nystartade och väletablerade ledare behöver för att trivas i dessa tider av accelererad teknisk utveckling.

Stellar Capacity är ett globalt utbildningsföretag som arbetar med organisationer och ledare i Europa för att hjälpa dem att uppfylla sina livsviktiga mål kring digital transformation och ledarskap. Stellar Capacity lär ut färdigheter som ger företag och ledare möjlighet att anpassa sig och växa i dessa förändrade tider. Delta i webbinariet med Peng när han destillerar Stellar Capacitys erfarenheter och forskning för att visa vilka färdigheter som kommer att efterfrågas i framtiden. Han kommer också att dela kommande praktikmöjligheter för dem som är glada över att arbeta i framkant av digital tillväxt och anpassning med några av Europas största och mest effektfulla organisationer och ledare.

För mer information om vårt uppdrag och jobbmöjligheter på Stellar Capacity, besök www.stellarcapacity.com

Anmälan