Till innehåll på sidan

Karriärmöjligheter på Goldman Sachs

Mikael Lang är global chef för Data Quality Engineering, Data Lake Reliability Engineering och för Core Engineering i GS på Stockholms kontoret. Tidigare hade han olika tekniska ledarskapsroller i Hong Kong, Bengaluru och London. Mikael började på Goldman Sachs 2006 som analytiker inom Prime Services Risk Technology och utnämndes till Managing Director 2019.

Tid: Ti 2021-05-11 kl 12.00 - 13.00

Plats: Zoom

Föreläsare: Mikael Lang, Managing Director

Ny tid! Webbinariet börjar redan klockan 12.00.

Mikael kommer under lunchwebbinariet att prata om teknik och dess betydelse på Goldman Sachs, möjligheter och karriär tillsammans med insikt i självledarskap och andra färdigheter som möjliggör en karriär på Goldman Sachs.

Mikael Lang, Managing Director på Goldman Sachs

Goldman Sachs är ett ledande globalt investeringsbank-, värdepappers- och kapitalförvaltningsföretag som tillhandahåller ett brett utbud av tjänster över hela världen till en betydande och diversifierad kundbas som inkluderar företag, finansinstitut, regeringar och individer.

Företaget grundades 1869 och är ett av de äldsta och största investeringsbankföretagen. Företaget har sitt huvudkontor i New York och har även kontor i London, Bangalore, Frankfurt, Tokyo, Hong Kong och andra stora finanscentra runt om i världen.

Företaget är fast beslutna att växa och hålla fast vid kärnvärden som alltid sätter kundens intressen i första hand. Dessa värden återspeglas i affärsprinciper, som betonar integritet, engagemang innovation och lagarbete.

Anmälan