Karriärcoaching

Efter en lång utbildning kan det vara svårt att veta vad du egentligen vill jobba med, vad du passar för och hur du vill att ditt kommande arbets- och yrkesliv ska se ut. Nu kan du anmäla dig till KTH:s karriärcoaching.

Målgrupp
Coachingen vänder sig till dig som studerar på KTH och befinner dig i slutet av din utbildning. I mån av tid tar vi även emot studenter som studerar sina första år. 

Syfte
Syftet med coachingen är att du ska kunna förbereda dig för övergången från livet som student till yrkeslivet. Kanske funderar du på vad studierna egentligen ska leda till, vad du vill, hur du kommer i kontakt med arbetsgivare eller hur du kommer igång att söka jobb. Du får stöd i att förbereda dig för arbetslivet och att ställa upp framtida mål och delmål. Du kan jobba med att sätta ord på kunskaper och förmågor, jobba med motivation, självkänsla och jobbsökarstrategier.

Upplägg och anmälan
Du erbjuds två samtal och anmäler ditt intresse via formuläret nedan. Antalet platser är begränsat och vi tar emot enligt principen "först till kvarn" samt utifrån hur du motiverat ditt deltagande.

Anmälan

Du är välkommen att skicka in din anmälan, och vi kommer kontakta dig så fort som möjligt.