Till innehåll på sidan

KTH:s Julkonsert med KTH:s Akademiska Kapell och Kongl. Teknologkören

Vi är glada över att vi återigen kan genomföra KTH:s bejublade julkonsert. En konsert där vi framför många av de traditionella svenska julvisorna, men också en del modern och internationell julmusik. Välkommen!

Tid: Må 2021-12-06 kl 20.00 - 21.15

Plats: Kungasalen KMH (Kungliga Musikhögskolan), Valhallavägen 105

Kontakt:

evenemang@kth.se

 En svart lykta står i snön bakom en snötyngd gren.

Även denna gång medverkar Kongl. Teknologkören som förutom att de sjunger tillsammans med kapellet också bjuder på ett stämningsfullt och traditionellt luciatåg. 

I år genomförs konserten i den vackra Kungasalen på KMH (Kungl Musikhögskolan), bara fem minuters promenad från KTH:s campus.

Varmt välkomna!

Mats Janhagen

Director Musices KTH

Medverkande:

KTH:s Akademiska Kapell

Kongl. Teknologkören

Solist: Jens Persson, baryton

Dirigenter: Mats Janhagen, Rikard Lindberg Karlsson

Restaurangen på KMH kommer att vara öppen. 

Med anledning av de nya föreskrifter och allmänna råd från Folkhälsomyndigheten om särskilda begränsningar för att förhindra covid-19 som gäller från 1 december kommer vi att göra en kontroll av vaccinationspass när du ska delta vid KTH:s julkonsert 2021. Vaccinationspass (för alla över 18 år) samt giltig ID-handling och biljett kommer att kontrolleras för alla besökare (även under 18 år).

För att en person ska anses vara vaccinerad med det totala antalet doser vaccin mot sjukdomen covid-19 ska hen ha fått antingen: två doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech), Spikevax (Moderna), Vaxzevria (AstraZeneca) eller en dos av Covid-19 Vaccine (Janssen).

Kontrollera att vaccinationspassets giltighetstid inte gått ut samt att det gått minst sju dagar sedan den andra vaccinationsdosen.

COVID bevis

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Marianne Norén
Tillhör: Aktuellt
Senast ändrad: 2021-12-20