Registrering för Office 365

KTH erbjuder MS Office 365 ProPlus till aktiva studenter och anställda på KTH. Programsviten består bl.a. av: Word, Excel, PowerPoint och Skype for Business (enbart för anställda).
Mer information om Skype for Business för anställda .

Du kan installera MS Office 365 programsvit på upp till fem olika enheter- datorer (Windows, Mac), iPad och mobiltelefoner (Android och iPhone).

Avtalet fungerar som en prenumeration, vilken upphör när du inte längre studerar eller arbetar på KTH. Du kommer då kunna välja att förlänga prenumerationen privat om du vill fortsätta använda produkterna.

Erbjudandet gäller inte för andra målgrupper än aktiva studenter och anställda på KTH.

För att ta del av erbjudandet måste KTH tillhandahålla registreringsinformation för användarna till Microsoft i form av namn och KTH e-postadress.

Microsoft och KTH har tecknat ett så kallat PUL-biträdesavtal angående hantering av dessa uppgifter, men KTH har ändå valt att låta användaren avgöra om dessa uppgifter får lämnas ut till en tredje part.

Efter registreringen kommer en licens att aktiveras för dig i MS Office365 och en bekräftelse skickas till din KTH mail. Det kan dröja någon timme för hela aktiveringsprocessen är slutförd.

Registrering för Office 365

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Tillhör: Student på KTH
Senast ändrad: 2018-01-08