Till innehåll på sidan

Välkommen till oss på KTH

Vill du förverkliga dina drömmar? Då är en utbildning på KTH en bra början. Oavsett vilken inriktning du väljer är det en dörr­öppnare – både till den svenska och den globala arbetsmarknaden.

Utbildningen ger också inspiration och möjligheter för den som vill arbeta med innovationer och kanske bli entreprenör. Eller varför inte fördjupa dig i ett ämne rejält och börja forska? Ämnesbredden och möjligheterna är enorma.

Jag hoppas verkligen att du ska trivas hos oss på KTH.

Prognoser och trender talar sitt tydliga språk. Det kommer att finnas ett stort behov av tekniker och ingenjörer i dag och i morgon. Vill du vara delaktig i den tekniska, ingenjörsmässiga och samhälleliga utvecklingen? Glöm inte att tacka ja till din studieplats senast den 16 december.

Kort sagt: Du behövs – och är varmt välkommen till KTH.

Vi ses!

Sigbritt Karlsson, rektor KTH
Sigbritt Karlsson, rektor KTH

Tekniska Högskolans Studentkår

Tekniska Högskolans Studentkår (THS) är Sveriges äldsta teknologkår, och verkar för att främja och beskydda studenters intressen och rättigheter på KTH. THS ambition är att göra KTH-upplevelsen oförglömlig, och att alla studenter får ut det mesta av sin studietid. Bli kårmedlem och läs mer om vad THS har att erbjuda.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Information och service
Tillhör: Student på KTH
Senast ändrad: 2019-10-28