Till innehåll på sidan

Hjälp KTH att kommunicera bättre under en fika

KTH vill bli bättre på att kommunicera till KTH-studenter. Därför bjuder KTH nu in dig som student till fikaträffar några gånger per termin. Kom och njut av goda bullar medan du berättar vad som är på gång för studenter och ger KTH återkoppling på innehåll och kommunikationslösningar.

Bakgrund

Studenter fikar

I september 2020 startade KTH ett stort projekt för att förbättra kommunikationen till studenter KTH där studentrepresentanter har deltagit aktivt. Under projektet har projektgruppen genomfört undersökningar om hur studenter upplever kommunikation från KTH. Vi arbetar just nu för att göra förändringar i KTH:s kommunikation utifrån det som kommit fram i undersökningarna. Nu vill vi ta vidare vårt arbete genom att bjuda in till fikaträffar för att få kontinuerlig återkoppling på den kommunikation vi arbetar med.

Uppdraget

Under fikaträffarna träffar du Sara , Kenneth  och William  som jobbar som kommunikatörer på Information och service, Avdelningen för utbildningsstöd, på KTH. Du träffar även andra studenter som vill bidra i kommunikationsarbetet. Fikaträffarna kommer ske på THS Café eller THS Nymble på KTH Campus, men kan också erbjudas på andra campus. Som tack för hjälpen bjuder vi dig på kaffe eller te, smoothie samt fikabröd. Under ungefär en timme diskuterar vi: 

  • Vad är aktuellt just nu för dig som student? Vad händer i din studentsituation? 
  • Finns det något innehåll som KTH behöver skapa eller lyfta fram för att underlätta för dig i dina studier just nu? Som kan göra dig mer motiverad, eller mindre frustrerad?
  •  Återkoppling på kommunikation som vi planerar, där vi visar olika förslag och vi vill att du bidrar med ditt perspektiv som student.

Intresserad?

Anmäl dig i formuläret nedan om du är intresserad. Du förbinder dig inte till något. Inför varje fikatillfälle kommer vi att skicka ut förslag på olika datum och om det är något särskilt vi vill ha återkoppling på. Du fyller i de tillfällen som passar i ditt schema. Vi meddelar därefter vilket datum det blir. Om du inte kan detta datum kommer det att erbjudas fler tillfällen. 

Innehållsansvarig:info@kth.se
Tillhör: Studentwebben
Senast ändrad: 2022-04-07