Till innehåll på sidan

KTH Biblioteket

Är du ny student på KTH? Eller har du redan gått ett tag men inte riktigt upptäckt vad biblioteket kan göra för dig? Ingenjörsstudierna är både spännande och utmanande och under hela din studietid kommer du vara i behov av att hitta bra och relevant litteratur och information. KTH Biblioteket ger dig tillgång till det material som du kommer att behöva och personalen är specialister på att vägleda dig till de rätta källorna.

KTH Biblioteket finns på Huvudbiblioteket på KTH Campus samt i Kista och Södertälje. I lånediskarna finns kunnig och utbildad personal som mer än gärna hjälper dig att hitta vägar till det material du söker. Du kan även kontakta oss via mejl eller per telefon så hjälper vi dig. Våra öppettider och kontaktuppgifter hittar du här:

Öppettider och kontakt

På biblioteken finns gott om studieplatser, såväl tysta läsplatser som datorer och utrymmen där man får sitta och prata. Du och dina studiekamrater kan även boka något av våra grupprum.

Boka grupprum

Ska du skriva ett arbete och behöver vägledning i informationssökning, databaser, referenshantering eller publiceringsfrågor? Boka individuell handledning med vår hjälpsamma personal.

Boka handledning

Via bibliotekets söktjänst Primo får du tillgång till tryckta och elektroniska publikationer. Du kan också se bibliotekets abonnerade resurser och andra informationstjänster i vår databaslista. Genom att logga in på ditt KTH-konto kan du nå elektroniska resurser även utanför campus. 

Sök efter material i Primo

Våra databaser och söktjänster

För att låna och reservera tryckta böcker och för att beställa fjärrlån behöver du aktivera ditt bibliotekskonto. 

Aktivera ditt bibliotekskonto

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:biblioteket@kth.se
Tillhör: Välkommen till Studentwebben
Senast ändrad: 2021-06-23