Till innehåll på sidan

Rekryteringsprocessen från en rekryterares synvinkel

Academic Work grundades 1998 av tre studenter som såg näringslivets behov av personal som ett ypperligt tillfälle att hyra ut studiekompisar. Ett pannrum på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm fick fungera som ett första kontor. Idag är Academic Work det största bemannings- och rekryteringsföretaget på tjänstemannasidan i Sverige och de har sedan starten hjälpt över 140 000 människor till jobb.

Tid: Ti 2021-02-23 kl 12.15 - 13.00

Plats: Zoom

Föreläsare: Academic work

Academic Work rekryterar och hyr ut young professionals – studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. De är experter på rekryteringsprocessen och dess delar såsom selektering av ansökningar, intervjuteknik, tester och case.

Under detta seminarium kommer Academic Work berätta om hur rekryteringsprocessen går till och vad du som sökande ska tänka på när du söker jobb. De kommer ge dig en inblick i deras eget arbete; vad tittar de på när de väljer ut sina kandidater och vad letar de efter i CVt och ansökningsbrevet? Hur förbereder de sina kandidater innan mötet med företaget?

Webinar registration