KTH Innovation - Vi hjälper dig!

Det du lär dig under din tid på KTH kan skapa kreativa lösningar på stora och svåra problem. På KTH finns KTH Innovation, som hjälper dig som brinner för nya idéer att få de allra bästa förutsättningarna för att lyckas.

Hjälp för dig som vill utveckla en idé

KTH Innovation har som främsta uppdrag att hjälpa dig som har en idé och kanske vill starta ett företag att få de allra bästa förutsättningarna för att lyckas. Här kan du få hjälp och råd med allt du behöver för att gå från idé till startup, alldeles gratis. Du behöver aldrig ansöka för att få hjälp, utan så fort du börjat på KTH och har en idé kan du höra av dig till KTH Innovation. Det gör du lättast genom att besöka den här sidan.  

Använd studietiden för att testa din idé

Selah Li är KTH-student och har grundat startupen Ellure, som 3D-printar läppstift i exakt den färg kunden vill ha.

Din studietid är en av de bästa perioderna i livet att testa hur det är att starta ett företag. Håller det så har du säkrat jobbet efter examen, och håller det inte så är det ingen större skada skedd, men du har fått massor av nya erfarenheter och kunskaper på vägen.

Satsa extra på din idé

Vill du satsa lite extra på ditt blivande företag under tiden på KTH finns det också möjlighet att gå med i olika program, som KTH Innovations förinkubatorprogram , där du får ett år med massor av hjälp, kontorsplats på campus tillsammans med andra som jobbar med sina idéer och dessutom workshops varje vecka för att utvecklas som entreprenör.

I KTH Innovations Brighterprogram  reser KTH Innovation varje år till några utvalda internationella innovationshubbar, där du får testa ditt projekt på en global marknad. Resorna har bland annat gått till Silicon Valley, New York, och München. 

Bicky Chakraborty Entrepreneur Program  finns till för dig som har en idé som kan skapa arbetstillfällen i Sverige. Programmet kan ge dig och din idé en mentor som jobbat på något av världens främsta teknikföretag. 

Vill du veta mer? Besök KTH Innovations hemsida.  Du kan också följa KTH Innovation på sociala medier på @kthinnovation.

Har du en idé?

Du är alltid välkommen till KTH Innovation för att få feedback och hjälp att utveckla dina idéer. Du behöver inte ansöka för att få stöd och allt du berättar är helt konfidentiellt. Det enda du behöver göra är att ta första steget, så hjälper KTH Innovation till med resten. 

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:Lisa Bäckman
Tillhör: KTH Innovation
Senast ändrad: 2019-08-30