Välkommen till Studenthälsan

På Studenthälsan finns sjuksköterska, kurator och även läkare. Var och en med sin specialitet och kännedom om studierelaterade frågor. Vi kan erbjuda dig individuella samtal, kurser och information.

Studenthälsan är till för dig som är student på KTH. Vi kan vara ett stöd för dig om du känner att du behöver prata med någon om du inte mår bra. Du kanske inte vet varför men det påverkar dina studier. Kanske har du svårt att koncentrera dig eller ont har ont i magen? Det spelar ingen roll om du inte vet varför du inte mår bra. Det kan var fysiskt eller psykiskt. Börja med att ta kontakt med oss så försöker vi tillsammans att hitta en lösning så att du kan komma vidare.

Du kan få stöd och hjälp med studierelaterade svårigheter av leg sjuksköterska och kurator, som möter dig för samtal och rådgivning i sociala, existentiella, medicinska och personliga frågor.

Vi har tystnadsplikt och besök hos oss är gratis. Du beställer tid för samtal via e-post. Studenthälsan kan även hjälpa dig med kontakter till instanser i samhället i övrigt.

Tveka inte att hör av dig om du behöver någon att prata med, Kontakt.

Till sidans topp