Till innehåll på sidan

Ladok för studenter

Ladok för studenter

Via studenttjänsten Ladok för studenter  kan du se resultat på dina kurser, kursregistrera dig, tentamensanmälan, skriva ut intyg och ansöka om examensbevis mm. Uppgifterna hämtas från Ladok , vårt studiedokumentationssytem. I personliga menyn och "Tjänster" och "Ladok för studenter" så finns länkar till systemet. Här kan du läsa mer om studiedokumentation och studenttjänsterna  och Ladok och offentlighetsprincipen .

I Frågor och svar Ladok (FAQ)  finns information som gäller t.ex. inloggning till Ladok för studenter.

Nya studentgränssnittet

Ladok för studenter har fått ett nytt gränssnitt

Studentgränssnittet uppdaterades den 25 mars 2021.

Som student kan du använda samma funktioner som tidigare i det nya nationella studentgränssnittet, men med ett annat utseende. Det nya gränssnittet uppfyller lagen om tillgänglighet (DOS-lagen) samt att bättre möta studenternas behov, den nya gränssnittet fungerar även smidigare i mobiltelefoner.

Uppdatera din e-post

Det är viktigt att kontrollera att du har aktuell epost angiven i personliga menyn och i Ladok för studenter. Mailutskick som rör resultat går till den adress som finns angiven i "Ladok för studenter", KTH's-utskick som påminnelser om anmälan till tentor, salsplacering skickas till den adress du angivit på KTH (personliga menyn, inställningar).

Tjänster för studenter

 Andra tjänster som t ex se skrivna tentor hittar du under "Tjänster för studenter" och "Tjänster" i den personliga menyn .

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:studentdata@kth.se
Tillhör: Välkommen till Studentwebben
Senast ändrad: 2021-06-21