Till innehåll på sidan

Reservantagning

Står du som reserv efter urval ett eller urval två? Här hittar du vad som gäller för dig.

Om du är reservplacerad till ett program eller en fristående kurs efter första antagningsbeskedet och vill behålla din reservplats ska du tacka ja senast sista svarsdag. Invänta sedan det andra antagningsbeskedet för besked om du har blivit antagen eller står kvar som reserv.

Om du är reservplacerad till ett program eller en fristående kurs efter andra antagningsbeskedet och det blir aktuellt med reservantagning för dig kommer program­studie­väg­ledningen eller kursadministrationen på KTH att kontakta dig.

Observera att KTH tillämpar överintag vilket innebär att det inte nödvändigtvis blir plats ledig även om antagna personer tackar nej.

Reservantagning till Tekniskt basår

För dig som är reserv till Tekniskt basår, 60 fup hålls ett reservupprop via telefon efter andra antagningsbeskedet.

Reservuppropet till Tekniskt basår 60 fup är avslutad

Reservantagningen till Tekniskt basår 60 fup vid KTH Campus, KTH Flemingsberg och KTH Södertälje höstterminen 2022 skedde 17 augusti och är nu avslutad.

Så deltar du i reservupprop för Tekniskt basår via telefon

Kontrollera att telefonnumret på ditt konto på antagning.se  stämmer, om inte måste du uppdatera det. Missar du samtalet kommer vi att ringa dig igen inom fem minuter. Svarar du inte då heller förlorar du din chans att bli antagen.

Det finns ingen möjlighet att vi ringer någon annan person åt dig, det måste vara du själv.

Kan du inte ta emot telefonsamtal 17 augusti kl. 9.30-16 kan du ansöka om dispens genom att i god tid maila info@kth.se .

Efter avslutat reservupprop är reservantagningen till Tekniskt basår, 60 fup för höstterminen 2022 avslutad. När uppringningen av reserver är avslutad publicerar vi det på den här sidan.

Frågor om reservantagning

Har du frågor om reservantagning till program kontaktar du respektive program .

Har du frågor om reservantagning till fristående kurser mejlar du info@kth.se .

Har du frågor om reservupprop för Tekniskt basår, 60 fup, kontakta KTH:s antagningsgrupp.
E-post:

Telefon: 08-790 94 40, måndag kl. 13-14, tisdag-torsdag kl. 10-11