Till innehåll på sidan

Måndag 8 november: Talkshow

KTH Global inleds med en talkshow. I år är den helt digital och du kan skicka in frågor under livesändningen. Talkshowen gästas av studenter som genomfört olika former av utlandsstudier världen över. De delar med sig av roliga minnen, utmanade kulturkrockar och goda rekommendationer om hur du ska tänka när du planerar inför dina egna utlandsstudier.

Se årets talkshow i efterhand

Årets talkshowgäster

Alexis, dubbeldiplomstudent i Frankrike

Alexis läser civilingenjörsprogrammet i Teknisk kemi. 2019 till 2021 var han på utbyte på Ecole Centrale de Lyon, Frankrike. Alexis läser ett dubbeldiplom, vilket betyder att han får en examen från både KTH och värduniversitetet.

Clara, Utbytesstudent i Kanada

Clara läser femte året på civilingenjörsutbildningen Energi och miljö. Höstterminen i årskurs tre åkte hon på utbyte till McMaster University i Hamilton, Kanada.

melvin, utbytesstudent i spanien

Melvin läser femte året på civilingenjörsutbildningen i Datateknik. Höstterminen i årskurs fyra åkte han på utbyte till Universidad Politécnica de Valencia i Spanien.

signe, utbytesstudent i tyskland

Signe läser femte året på civilingenjörsprogrammet i Maskinteknik. Under hela sitt tredje år av studierna befann hon sig på utbyte på TU München, Tyskland.

Moderator 

OSCAR ALSING, MODERATOR

"Genom att delta på KTH Global får du möjligheten att få svar på alla de frågetecken du har kring möjligheterna att studera utomlands och du får ta del av de historier och erfarenheter som andra studenter delar med sig av."