Dina studier

Här hittar du information om dina studier, ditt program och dina kurser.

Ladok för studenter

Via studenttjänsten Ladok för studenter  kan du se resultat på dina kurser, kursregistrera dig, skriva ut intyg och ansöka om examensbevis mm. Uppgifterna hämtas från Ladok , vårt studiedokumentationssytem. Andra tjänster som t ex tentamensanmälan och se skrivna tentor hittar du under "Administrera mina studier" och "Tjänster" i den personliga menyn. Läs mer om personliga menyn  .

Student på KTH

På sidorna under Student på KTH  hittar du information som är gemensam för alla studenter.

Information från ditt program

Varje program på KTH har en programwebb. Den är en startpunkt när du letar efter information relaterat till det program du går.

Hitta information och kommunicera på program

Information om dina kurser

I Kurs- och programkatalogen hittar du kursplanerna med information om bland annat kursens huvudsakliga innehåll, lärandemål och särskild behörighet.

Kurs- och programkatalogen

Hitta information och kommunicera på kurser

Canvas - KTH:s lärplattform

Varje kurs på KTH har ett kursrum i Canvas. Där har du kontakt med din lärare och dina medstudenter under kursens gång. Du hittar kursmaterial och guider som lärarna laddat upp och kan följa kursnyheter och händelser via annonstavlan. I kursrummet skickar du in inlämningsuppgifter och du kan även göra kursutvärderingar och tentor. För att få tillgång till dina kurser i Canvas ska du vara kursregistrerad.

Läs mer om Canvas