Webmail

Hur du använder din webmail.

Din e-post hos ICT har alltid adressen kontonamn@kth.se, där "kontonamn" ska bytas ut mot ditt eget kontonamn.

Det absolut enklaste sättet att läsa sin e-post är att använda webmailen. Det enda du behöver är en webbläsare. Inga inställningar krävs. Logga bara in med ditt kontonamn och lösenord.

KTH.SE webmail.

När du har läst färdigt din e-post är det väldigt viktigt att du loggar ut på rätt sätt.
Klicka enkelt på "Logga ut" uppe i högra hörnet för att logga ut.

Utloggad