Om oss

Institutionen för hållbar produktionsutveckling bedriver forskning och undervisning med syftet att förbättra hållbarheten inom den framtida tillverkningsindustrin. Institutionen är en del skolan för industriell teknik och management vid KTH.

Entré till KTH Södertälje.
KTH Södertälje

Vår vision

Vi är ledande inom hållbar produktion med målet att skapa positiv samhällspåverkan som utbildar och forskar för framtidens behov. Vi är en dynamisk, nyskapande och kreativ verksamhet som drivs av nyfikenhet och målmedveten vilja att skapa en ljusare framtid. Vår campusmiljö är en levande mötesplats för lärande, forskning och innovation där olika aktörer, discipliner, sektorer och organisationer möts.

HPU + Södertälje Science Park

I januari 2018 invigdes Södertälje Science Park och då även nya KTH Campus Södertälje, där institutionen för hållbar produktionsutveckling nu huserar. I filmen nedan talar prefekt Kristina Palm  om fördelarna med Södertälje Science Park: ”Spännande möte med företagare och storföretag för att skapa innovation”.

Innehållsansvarig:Amita Singh
Tillhör: Hållbar produktionsutveckling