Linda, Arkitektutbildning 300 hp

Linda pluggar Arkitektutbildning 300 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej på dig! Jag heter Linda, kommer från Stockholm och studerar arkitektur 300 hp på KTH campus.

Min väg till KTH var lång och brokig. Efter att ha avslutat en utbildning i översättning och kommit fram till att jag absolut inte ville arbeta med just det sökte jag mig till någonting mer praktiskt men fortfarande kreativt och bestämde mig för att söka in till arkitektur för att se om det passade mig. Nu är jag här och jag trivs verkligen!

Fördelen med att plugga i Stockholm är att allting finns nära till hands, särskilt när man pluggar på campus i stan! Det finns även massvis av saker att göra och man behöver aldrig ha tråkigt.

Mitt bästa tips till en blivande student är att våga söka och våga testa. Du kanske kommer in och inser att utbildningen du valt är helt fel, eller så visar det sig att det där programmet du varit tveksam till är helt perfekt! Även inom utbildningen och studentorganisationer tycker jag att du ska våga testa, testa, testa! Det finns massa roliga nya saker och människor att upptäcka, om det så är på KTH eller i Stockholm i allmänhet.

På fritiden tycker jag om att spela spel, läsa och skriva. För tillfället har jag en vurm för asiatisk kultur, särskilt Japan och Korea!

Min framtidsdröm är att flytta till min favoritstad i England, Bath, för att arbeta där några år, men jag vill även resa och lära mig flera språk!

Läs mer

Arkitekturutbildning 300 hp

Arkitektursektionen

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2019-01-29