Följ KTH

Du kan följa KTH på olika sätt. Du kan ta del av våra studentbloggar som beskriver vardagen och studentlivet på KTH men också följa oss via våra andra sociala medier.

INSTAGRAM

Följ studenter på Instagram

Följ studenter och få inblick i livet som student på KTH.

Studentbloggar

Madeleine Berner

Madness is genius

Madeleine läser Informationsteknik, har studerat utomlands två vändor, extraknäcker som trainee, har varit engagerad i både mottagningen och klubbmästeriet samt planerar att ta världen med storm. 

Oscar Wiigh

In Medias Res

Oscar går Medieteknik. När han inte sitter och klurar på vad nästa stora app ska bli ränner han runt på nätet för att släcka sin törst för ny kunskap. I bloggen kommer du att få ta del av hans okonstlade vardag som är kantad av spännande Youtube-klipp och härliga funderingar. 

Ramtin Javanmardi

The code dojo

Ramtin är en student i Datateknik som är på jakt efter nästa stora tekniska innovation! Han är besatt av att hitta nya sätt att optimera det dagliga livet för att få ut så mycket som möjligt av varje dag. Som avkoppling är det träning som gäller.​

Malin Söderberg

Energy Saver Mode

Det var möjligheten att kombinera de två intressena teknik och ekonomi som ledde till civilingenjörsprogrammet Industriell ekonomi på KTH. Nu läser hon sitt tredje år på utbildningen och har valt att inrikta sig inom energisystem och hållbar utveckling. 

Sofia Sjöberg

Hållbar utveckling och hållbar livsstil

Sofia är student på Industriell teknik och hållbarhet. Hon är en orädd upptäckare som har flyttat till en ny stad och börjat på en helt ny utbildning på KTH. Bloggen kommer visa Sofias vardag med studier, träning, naturen, familjen och upptäckarglädjen.

Elma Josic

Unlike protons I do not deal with negativity

Elma är en student i Kemiteknik som försöker finna en lösning till att skapa ett hållbart samhälle med hjälp av tekniken. Hon tycker om att upptäcka nya platser för att få förståelse hur vår planet fungerar, allt från den sociala biten till den kemiska.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp