Marie, Datateknik 300 hp

Marie pluggar Datateknik 300 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Marie och pluggar Datateknik 300 hp på KTH Campus.

Efter gymnasiet ville jag göra något annat än att läsa fransk grammatik och räkna fysiktal. Jag sökte till en annan högskola ute i Sverige, flyttade hemifrån och läste estetisk linje. Det var en riktigt rolig utbildning och jag lärde mig mycket, men jag insåg att jag värdesatte högre kvalitet i min utbildning än jag fick där. IT har länge intresserat mig och jag hade redan läst en grundkurs i japanska som jag verkligen ville bygga på. Därifrån föll det sig ganska naturligt att börja på KTH. 

Mitt bästa tips är att plugga med kompisar och halka inte efter med matten. :) Mottagningen och studentlivet är också fantastiskt kul, missa inte det! 

Utanför studierna har jag fastnat för det sociala studentlivet med fester, möten och lunchföreläsningar. Det blir en hel del sena kvällar och oväntade aktiviteter med andra studenter, bla. försöker jag träna svärdskonst två gånger i veckan, designar eventaffischer och syr märken på min overall när det finns tid över.

Mitt drömjobb är att jobba som speldesigner av något slag. Något interaktivt och gärna grafik-relaterat vore roligt.

Om du har frågor till mig om Datateknik 300 hp, jobbet som ingenjör eller livet som student, hör av dig. Jag ser fram emot att svara på dina frågor.

Läs mer

Datateknik 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp