Philip, Design och produktframtagning 300 hp

Philip pluggar Design och produktframtagning 300 hp. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Philip och studerar Design och produktframtagning 300 hp på KTH Campus.

Min väg till KTH var enkel då jag alltid varit intresserad av teknik och att utveckla produkter. Efter att ha avslutat min gymnasiala utbildning som roligt nog hette design och produktutveckling så hamnade jag här på KTH och jag trivs verkligen!

Att plugga i Stockholm är väldigt trevligt då kollektivtrafik, fik, restauranger osv. finns i närheten! Man träffar nytt folk hela tiden och det är enkelt att binda nya kontakter utomlands då så många utbytesstudenter går på KTH i Stockholm.

Mitt bästa tips till en blivande student är att ligga i från början, det är inte roligt att hamna efter. Men om du nu skulle hamna efter finns det jättemycket hjälp på KTH för att du ska kunna lyckas med dina studier. Om den utbildningen du valt inte passar kan man prata med sin studievägledare och kolla om det går att testa på andra program och kurser. Så var inte rädd att prova på nya saker!

På fritiden går jag på gym, spelar pc-spel, umgås med kompisar på KTH och gör egna designs och projekt.

Mitt drömjobb är att arbeta som industridesigner på en designbyrå där jag har möjligheten att arbeta utomlands.

Läs mer

Design och produktframtagning 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2018-11-21