Hanna, Design och produktframtagning 300 hp

Hanna pluggar Design och produktframtagning 300 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

– Hej, Jag heter Hanna och pluggar civilingenjör Design och produktframtagning på KTH Campus.

– För mig var civilingenjör från början inget självklart val. Efter att jag tagit studenten från natrurvetenskapsprogrammet i Hudiksvall, där jag är uppvuxen, läste jag två år textil på folkhögskola. Det var där jag insåg att jag gärna skulle vilja kombinera mitt intresse för design med det teknikintresse som låg kvar efter gymnasietiden. Valet föll då ganska enkelt på KTH. Utbildning lockade mig med många inspirerande kurser, skolan lockade med möjlighet till utbyte och att dessutom flytta från min hemstad till Stockholm gjorde valet enklare.

– Att plugga i Stockholm tycker jag är perfekt. Jag kan få min del av studentliv om jag vill, men jag kan också välja allt som Stockholm har att bjuda på. Jag var med i sektionens spex under mitt första år och tycker att det var ett bra sätt att lära känna folk på. På min fritid upptäcker jag gärna nya platser går på museum, syr eller umgås med vänner.

– Mitt bästa tips till en nybliven student är att inte stressa för mycket och jag förstår att det är lätt för mig att säga nu, men det är faktiskt så att allt kommer lösa sig. Försök att hänga med i tempot från början. Till skillnad från gymnasiet så är det inte hela världen om du inte klarar en tenta på första försöket. Det kommer fler.

– Efter examen hoppas jag kunna jobba på ett kreativt ställe där jag får vara en del i ett designteam och utveckla nya produkter.

Läs mer

Design och produktframtagning 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2020-01-14