Till innehåll på sidan

Natalie, Industriell teknik och hållbarhet 300 hp

Natalie studerar Industriell teknik och hållbarhet 300 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Natalie. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Natalie, student på Industriell teknik och hållbarhet 300 hp.

Kontakta Natalie via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Natalie berättar om sin tid på KTH

Hej! Jag heter Natalie, född och uppvuxen i Stockholm. Jag studerar civilingenjörsutbildningen inom Industriell teknik och hållbarhet, en utbildning som läses på KTH Campus och KTH Södertälje.

Jag är en lösningsorienterad person och detta blev min vägledning till att välja en civilingenjörsutbildning. Det som gjorde min utbildning så attraktivt var bland annat det nära samarbete med näringslivet. Jag har fått besöka olika företag och se hur allt fungerar på nära håll.

Min utbildning läses på två olika campus vilket ger ett miljöombyte, men också lite extra pendling. De utbildningsspecifika kurserna är vanligtvis på KTH Södertälje och andra kurser som majoriteten av civilingenjörer läser är på KTH Campus, Vallhallavägen, där lektionerna är tillsammans med studenter från andra utbildningar.

Det finns en hel del studentliv på KTH, det erbjuds något för alla. Det finns organisationer, sektioner och tusentals studenter som planerar event och aktiviteter där du med andra studenter kan engagera dig året om. Eftersom jag ursprungligen är från Stockholm så spenderar jag även min fritid utanför campus tillsammans med vänner, dansar och spenderar utekvällar i Stockholms innerstad. 

Mitt bästa tips till dig som ny student är att komma ihåg att majoriteten av studenterna är eller har varit i samma sits som dig, om det nu är så att du har svårt för en kurs, kommit till en ny stad eller bara är nervös på grund av den nya studiemiljön. Starta en konversation med personen bredvid dig och våga be om hjälp när du behöver det, det tar dig långt på universitetet.

I framtiden vill jag bli en projektledare och driva arbetet samt arbetsgrupper framåt på ett hållbart sätt. Jag vet att med en examen från KTH öppnas det många dörrar. I slutet av dagen vill jag ha gjort en förbättring och bidragit till en bättre värld. Det är resan som är målet!

Fråga Natalie

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2022-10-27