Niklas, Maskinteknik 300 hp

Niklas pluggar Maskinteknik 300 hp. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Niklas, kommer ursprungligen från Ängelholm och pluggar Maskinteknik 300 hp på KTH Campus.

Efter studenten sattes kursen från trygga Ängelholm i Skåne till stora staden Stockholm. Mina hittills gångna år på KTH är det mest erfarenhetsgivande i mitt liv, att flytta från sin hemort och etablera ett nytt liv i en annan stad berikade mig och den nya vardagen utöver det vanliga. Jag vill ha många möjligheter att välja bland i framtiden och därför passar Maskinteknik på KTH mig perfekt!

Innan jag började KTH läste jag sommarmatte och det hjälpte mig att hänga med i början av kurserna! Missa inte heller mottagningen, det är en rolig tid som ger chans att lära känna sina nya studiekompisar.

Charmen med att kunna ha det levande KTH-campus nästan helt ostört från den underbara huvudstaden gör att två världar finns tillgängliga samtidigt, vilket ger bra förutsättningar att lyckas med sina studier i kombination med att ha en berikande fritid. Många timmar spenderas på KTH Campus, men för att koppla av är löpning i naturen, tennis, ett klätterpass, middag med polare eller en bra bok guld värt för min del. På sommaren går skutan åter söderut, där tillbringar jag gärna tid på landstället med familjen.

Mitt drömjobb är att få arbeta i ett framtidssträvande företag, som exempelvis Tesla, med att utveckla nästa generations färdmedel genom att leda en drivande arbetsgrupp, för att sedan sadla om och kunna bli sin egen arbetsgivare vore lite av en dröm.

Läs mer

Maskinteknik 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp