Anton, Medieteknik 300 hp

Anton pluggar Medieteknik 300 hp. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Anton och kommer ursprungligen från Skövde. Jag pluggar Medieteknik 300 hp på KTH Campus.

Min väg till KTH var lite av en berg- och dalbana. När jag tog studenten från Naturvetenskapsprogrammet på Västerhöjdsgymnasiet i Skövde så var jag bombsäker på att jag aldrig skulle läsa en så pass teknisk utbildning som ett civilingenjörsprogram. Trots det så landade jag på KTH två år senare efter lite humanistiska studier och en resa till andra sidan jorden.

Vad som lockade mig till just Medieteknik på KTH var framför allt mitt stora intresse för film, foto och medieteknik i allmänhet. Jag har dessutom alltid haft en viss förkärlek för vår fina huvudstad, så det var en stor anledning till varför jag landade i Stockholm. Det bästa med att plugga i just Stockholm är att man får det bästa av två världar, i alla fall på KTH. Studentlivet här är fantastiskt kul att engagera sig i, vilket i kombination med en stor och händelserik stad som Stockholm betyder att man aldrig behöver känna sig uttråkad.

Mitt bästa tips till framtida studenter är att se till att släppa alla tankar på skolarbete några timmar om dagen och bara ha kul med dina studiekamrater på ditt program. Personligen så låter sektionslivet mig göra precis detta, och dessutom samlar man samtidigt på sig erfarenheter som man kanske inte kan få från skolböckerna. Så se till att ha kul under din tid på KTH, det är otroligt viktigt!

Min absoluta drömarbetsplats låter mig uppleva nya platser och vara kreativ dag ut och dag in. Ifall detta skulle uppfyllas spelar det ärligt talat ingen jättestor roll under vilket företagsnamn jag är anställd. Men om jag måste nämna några kanske vi ska säga Pixar, National Geographic eller en medieproducent som Rooster Teeth och IGN.

Läs mer

Medieteknik 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2019-05-22