Karolin, Medieteknik 300 hp

Karolin Medieteknik 300 hp.

Hej! Jag heter Karolin och jag läser Medieteknik 300 hp på KTH Campus.

När jag tog studenten 2011 efter att ha gått Estetiska programmet med inriktning Musikdramatik så ville jag bli musikalstjärna. Jag var dock ganska skoltrött så jag började jobba för att kunna resa. Efter några år av jobb och backpackande i Asien så insåg jag att jag inte alls ville bli musikalstjärna. Jag ville jobba med något tekniskt och coolt. Jag ställde in siktet på KTH och bestämde mig för att gå basåret för att få behörighet. En utbildning med stor bredd kändes viktigt för mig då jag inte visste och fortfarande inte vet exakt vad det är jag vill jobba med. Medieteknik känns som en bra blandning av både tekniskt och kreativt.

Jag har alltid gillat Stockholm och som stad så har den mycket att erbjuda, stort utbud av konserter, restauranger, butiker och alla möjliga nöjen. Att plugga i Stockholm och på KTH passar verkligen mig, KTH har ett otroligt rikt studentliv där det finns något som passar alla. 

Mitt bästa tips till en blivande student är att våga släppa plugget emellanåt och göra saker som du tycker är kul. Att engagera sig i studentlivet kan jag varmt rekommendera, detta är något som ger en massa nya kompisar samtidigt som man får bra erfarenheter och meriter att ha med på CV:t sen när man ska söka jobb. Missa inte mottagningen, det är så kul och man få så mycket nya vänner!

På fritiden gillar jag att äta god mat, träna, gå på konserter och resa. Allt detta gör jag helst med min fantastiska familj och mina härliga vänner.

Drömmen vore att hamna på något kreativt företag med varierande arbetsuppgifter där jag kan få roliga utmaningar. Att vara någon typ av chef tror jag också skulle var kul då jag gillar att bestämma och leda grupper mot att nå bra resultat.

Läs mer

Medieteknik 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2019-06-17