Josefin, Samhällsbyggnad 300 hp

Josefin pluggar Samhällsbyggnad 300 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Josefin och jag läser Samhällsbyggnad 300 hp på KTH Campus.

När jag tog studenten så var min enda tanke att jag ville pröva någonting nytt och flytta till en stor studentstad. Efter att jag besökt många skolor så förstod jag istället att studietiden är vägen till mitt mål som är ett varierat jobb jag glatt kan gå till varje dag. KTH är den skolan som kunde ge mig de möjligheterna och samtidigt ge mig en härlig studietid. 

Jag älskar naturen och spenderar mycket tid i den därför trodde jag aldrig att jag skulle flytta till en stor stad. Nu skulle jag göra om mitt val alla gånger i veckan. Stockholm har så mycket att erbjuda från lugna stunder vid vattnet och härliga parker med lek och häng till massvis med aktiviteter runt om i hela staden. Det finns alltid någonting att hitta på.

Mitt bästa tips till en nybliven student är att inte oroa sig med studierna. Det finns alltid någon som kan förklara det man inte förstått, allt från kursassistenter till ens vänner i klassen. Alla kan hjälpas åt och blir så mycket roligare att klara det tillsammans. Viktigaste av allt är ju ändå att ha roligt på vägen.

På fritiden är jag väldigt aktiv i sektionens olika aktiviteter och jag älskar varje minut jag får spendera på att engagera mig. Jag spelar mycket fotboll med ett fotbollslag som jag och några tjejkompisar från min klass har startat och njuter mycket av naturen i närheten av skolan med mina vänner. 

I början trodde jag att jag ville jobba med något ekonomiskt men nu på vägens gång så har varje kurs lärt mig vad jag gillar och ogillar så har nu insett att jag vill jobba med konstruktion och även gärna utomlands.

Läs mer:

Samhällsbyggnad 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp