Sanar, Samhällsbyggnad 300 hp

Sanar pluggar Samhällsbyggnad 300 hp på KTH campus. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

– Hej, jag heter Sanar och pluggar Samhällsbyggnad 300 hp på KTH campus.

– Min dröm har alltid varit att gå i samma fotspår som min pappas. Då han jobbar i byggbranschen har jag sedan barnsben fått en fallenhet för denna yrkesgren. Detta gjorde valet av samhällsbyggnadsprogrammet ett naturligt val för mig. När det väl kom till att ansöka till ett universitet, hamnade valet på KTH dels på grund av ryktet och dels för att universitet ligger i min hemstad, Stockholm.

– I Stockholm har man närhet till allt och ett stort utbud av olika aktiviteter, nattliv och massa annat man kan göra efter studierna. Dessutom är många stora företag etablerade i Stockholm vilket leder till större möjlighet till jobb.

– Först och främst skulle jag tipsa om att man redan från början försöker hitta klasskamrater som delar samma intressen. Anledningen till detta är att man då dels kan plugga i grupp och dels för att man kan utföra aktiviteter tillsammans. Sen ska man komma ihåg att inför varje kurs komma igång med plugget i tid. Försök också att hitta din egna studieteknik, det vill säga lita inte på andras sätt att plugga.

– På min fritid gillar jag att umgås med folk då jag är väldigt social utav mig. Därav spenderar jag mycket tid med vänner och familj. Utöver detta så har jag alltid haft ett intresse för fotboll. Jag spelade det när jag var yngre, men idag spelar jag mer FIFA och följer mitt favoritlag Real Madrid.

– Mitt drömjobb är att vara projektledare över ett stort projekt och att kunna vara en del av utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Läs mer

Samhällsbyggnad 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2020-01-14