Malin, Teknisk kemi 300 hp

Malin pluggar Teknisk kemi 300 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Malin och kommer ursprungligen från Lerum. Jag pluggar Teknisk kemi 300 hp på KTH Campus.

Jag kommer från en liten ort utanför Göteborg och efter studenten var jag sugen på nya äventyr och kände att jag var redo att lämna hemmet. Jag visste att jag ville börja plugga direkt och att flytta var något som jag ville. Jag har en bonussyster som tidigare hade gått på KTH och som berättade hur kul det var på KTH och vilket roligt studentliv som finns. Dessutom lockade storstaden Stockholm! Teknisk kemi valde jag för att det var det jag tyckte verkade roligast.

Jag tycker fördelen med att plugga i Stockholm är att staden har allt. Det finns alltid något nytt att upptäcka så som stadsdel eller aktivitet. Jag gillar att Stockholm är så stor så att när jag går på stan är sannolikheten att jag träffar på någon jag känner väldigt liten, vilket kan vara skönt som kontrast från min hemort. Dessutom finns det ett stort studentliv här vilket är väldigt roligt.

Mitt bästa tips till en ny student är att vara med under mottagningen! Jag älskade min egen mottagning och har därför själv varit med och gjort mottagningen två gånger. Ett annat tips är att inte stressa upp sig för mycket om du känner att du inte förstår allt, det kommer att falla på plats efter lite övning. Ytterligare ett tips är att plugga i en grupp, det gör att ni kan diskutera och hjälpa varandra.

På fritiden tycker jag om att vara med mina vänner och pojkvän. Jag gillar även att träna, både på gym och pole fitness. Att resa är en annan favorit. Jag är även aktiv i sektionslivet, jag har varit med i olika grupper som tex Armada arbetsmarknadsdag och spex, just nu är jag med i en fotogrupp.

Just nu vet jag inte vad som är mitt drömjobb men jag har en vision om att jobba som projektledare, kanske i San Francisco, California.

Läs mer

Teknisk kemi 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp