Natasa, Teknisk kemi 300 hp

Natasa pluggar Teknisk kemi 300 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Natasa och jag läser Teknisk kemi 300 hp på KTH Campus

Jag visste att jag ville plugga Kemi men jag var rätt osäker på vilket universitet/högskola jag skulle välja. Jag besökte KTHs monter på SACO mässan och där blev jag helt såld på att börja plugga här. Att det blev just KTH beror på det starka varumärket, högklassiga utbildningen och det framtida yrket som civilingenjör har att erbjuda!

Fördelarna med att plugga i Stockholm är många; Du kan välja mellan det fartfyllda nattlivet mitt i stan eller en lugn promenad i Tyresta nationalpark. Framtidsmässigt är det också ett väldigt smart drag; de flesta företag har nämligen sina kontor i hjärtat av Sverige!

Mitt bästa tips till en blivande student är att omfamna livet som student - vare sig det handlar om att vara med i mottagningen eller att planera sina studier i tid! Det är viktigt att kunna njuta av studietiden och bygga relationer - något som alltid lönar sig! 

Jag gör en massa saker utanför studierna; bland annat extrajobbar jag som produktutvecklare på ett företag inom kosmetikbranschen varvat med ett mentorsjobb på KTH. På fritiden gillar jag att dansa, träna och självklart umgås med vänner över ett glas vin (och Ben&Jerry's)! 

Mitt drömjobb är att jobba med inspirerande och motiverande människor inom kemibranschen, mer specifikt vill jag vara med och utveckla kosmetik- och hudvårdsprodukter. Den stora drömmen och framtidsmålet är att ha mitt eget varumärke som säljs världen över! 

Läs mer

Teknisk kemi 300 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp