Välkommen till Öppet hus 16 mars!

Lär känna KTH lite bättre. Under Öppet hus 16 mars minglar du med studenter från alla KTH:s utbildningar och lär känna de studenter som pluggar här. Kom på drop-in-studievägledning eller följ med på spännande rundvandring på campusområdet. Ett unikt tillfälle att lära känna KTH lite bättre och få svar på dina frågor om KTH.

Besök KTH under Öppet hus 16 mars

Välkommen till KTH lördagen 16 mars kl. 11-15 på KTHB (biblioteket), Osquars backe 31  på KTH Campus. Ett unikt tillfälle där studenter från alla grundutbildningar finns representerade för att svara på dina frågor. Lär dig mer och jämför utbildningar, få en känsla för människorna som pluggar på KTH, se spännande studiemiljöer, ta reda på vad för framtid som väntar dig med en KTH-examen och upplev känslan av det spännande livet på KTH.

Programblad: Öppet hus 2019 (pdf 342 kB)

Vill du besöka Öppet hus?

Ingen föranmälan krävs för att besöka Öppet hus, men registrera gärna dig här  för att få all information om Öppet hus i din mailkorg.

Hur är det att plugga på KTH? Ställ frågor direkt till studenter 

Det kommer finnas studenter från alla KTH:s utbildningsprogram på plats. De finns på Öppet hus för att träffa dig och svara på dina frågor om hur det är att plugga en utbildning på KTH. Ta chansen att prata med studenter som idag pluggar de utbildningar du är intresserad av.

Hur är studiemiljön? Följ med på rundvandring på campusområdet

Få en känsla för campusmiljön genom att följa med studenter på rundvandring på campusområdet. Du kommer få se föreläsningssalar, undervisningsmiljöer, biblioteket och kårhuset. Tider: 11.30, 12.00, 13.00, 13.30, 14.00, 14.30. Samlingsplats: Utanför bibliotekets entré. Rundvandringen tar cirka 30 minuter.

Behöver du hjälp inför att välja utbildning? Vad finns för stöd under studierna? 

Vet du inte vad du ska välja för utbildning? Besök studievägledningen och boka ett drop-in-samtal. Kom gärna så snart som möjligt eftersom tiderna kan ta slut. Här kan du också få svar på frågor om antagning, anmälan och behörighet samt stöd vid funktionsnedsättning och biblioteketsservice.

Ta en fika och mingla med studenter

Ta en fika och mingla med studenter på ett avslappnat sätt. I vår fikahörna kan du också få reda på mer om studentlivet och KTH:s andra campusområden. I programbladet hittar du din fikakupong till kaféet KTH Stories som ligger i biblioteket. 

Kan du inte komma? Vi rapporterar live på Instagram!

Vi kommer köra livesändningar, spännande intervjuer och svara på följarnas frågor om KTH. 

Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Träffa KTH
Senast ändrad: 2019-03-12