Alicia, Byggteknik och design 180 hp

Alicia pluggar Byggteknik och design 180 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hejsan, mitt namn är Alicia och jag är student på KTH. Jag läser programmet Byggteknik och design på KTH Campus.

Efter studenten har jag jobbat och rest, men efter tre års jobb kände jag att det var dags att plugga. Jag visste att jag ville läsa en teknisk utbildning, men saknade en kurs som jag läste på Komvux. Under tiden jag läste den kursen funderade jag en hel del på vilken högskola jag ville gå på. KTH intresserade mig eftersom skolan har bra rykte och att den ligger i Stockholm. Stockholm har massvis att erbjuda och det händer nya saker varje helg. Dessutom finns mitt program Byggteknik och design på KTH som hade ett brett och intressant kursutbud.

Mitt bästa tips till en blivande student är att plugga tillsammans! Det blir så mycket roligare och man är oftast mycket klokare tillsammans.

På min fritid umgås jag med kompisar och hittar på roliga saker. Vi gillar att testa nya restauranger och barer, Stockholm har ett rikt utbud. Ibland tar vi en resa ut till någons landställe.

Sedan jag bestämde mig för att söka in till mitt program har min vision varit att arbeta som projektledare inom byggbranschen. Allt efter tiden har gått och vi har läst massvis av intressanta kurser, har det fått mig att öppna upp ögonen för flera verksamhetsområden. Vi har läst allt från logistik till byggfysik. Drömmen om projektledning har jag kvar men vilket område jag vill satsa på återstår att se.

Läs mer

Byggteknik och design 180 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2019-05-23