Yessir, Byggteknik och design 180 hp

Yessir pluggar Byggteknik och design 180 hp. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Yessir, student Byggteknik och design 180 hp

– Hej, jag heter Yessir, jag kommer från Stockholm och läser Byggteknik och design 180 hp på KTH Campus.

– Sedan barndomen har jag i princip alltid vetat vad jag vill jobba med i framtiden, det har alltid varit någon form av ingenjör. Jag har alltid fått höra historier om hur jag byggde små hus av leksaksklossar när jag var lite, därför tror jag att mitt intresse alltid har varit det samma. Tack vare det att jag visste vad jag ville studera i framtiden var det bara att välja universitet kvar, där insåg jag att KTH är det bästa alternativet för mig som är intresserad av ingenjörsprogrammen. Att ha ett mål hjälpte mig att plugga och satsa på mina studier tills den dagen på jag var antagen på KTH.  

– Jag har alltid bott i Stockholm och har hela min familj här därför var det lätt för mig att välja att plugga här, det var skönt att ha hemmakänslan. Dessutom är Stockholm en väldigt fin stad med massor av aktiviteter att göra. För någon som skulle flytta till Stockholm för studierna är det säkert en ny upplevelse, som huvudstad är Stockholm ett ställe där många kulturer möts.  

– Mitt bästa tips till en blivande student skulle vara att jobba hårt för att nå upp till sina mål. KTH är en dörröppnare för massor av möjligheter och om man verkligen satsar kommer man säkert långt i livet.

– Utanför mina studier så jobbar jag även som förrådsoperatör på Astra Zeneca som är ett medicinskt företag. Jag gillar även att laga mat på fritiden och testar nya recept.

– Inriktningen jag har valt ger mig möjligheten till flera olika yrken. Jag vilja gärna jobba inom kommunen när jag har tagit examen för att samla på erfarenheter. Senare i livet hoppas jag på att starta ett eget företag.

Läs mer

Byggteknik och design 180 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2020-01-14