Till innehåll på sidan

Shems, Industriell teknik och produktionsunderhåll 180 hp

Shems studerar Industriell teknik och produktionsunderhåll 180 hp. Här berättar hon om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Shems. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Shems, student för Industriell teknik och produktionsunderhåll 180 hp

Kontakta Shems via formuläret nedan. Hon svarar gärna på dina frågor.

Shems berättar om sin tid på KTH

Hej! Mitt namn är Shems och jag är 22 år. Jag läser högskoleutbildningen inom Industriell teknik och produktionsunderhåll som tillhör KTH Södertälje Campus. Jag har varit en stockholmare nästan hela mitt liv.

Under min tid på gymnasiet så visste jag inte vad jag ville göra, så att jag hamnade på KTH och just den utbildningen var utav en ren slump. Mot slutet av min tid på gymnasiet bestämde jag att jag ville plugga till ingenjör, men jag hade tänkt att ta ett sabbat år först. Någon dag såg jag att det fanns en sen anmälan till utbildningen, tänkte att jag inte kunde förlora något på att söka och jag kom in. Helt ärligt så är jag riktig glad över att jag valde utbildningen. För det är en utbildning som kombinerar både teknik och management, vilket jag absolut älskar.

Industriell teknik och produktionsunderhåll är en mer praktisk utbildning där i varje kurs lär du dig att tillämpa all teori till verkligheten. Den ger dig en djupare förståelse om underhåll och hur du kan kombinera det med att kunna leda projekt. Den ger även en grundläggande förståelse om andra delar inom teknik. Du lär dig lite om allt och det gör utbildningen lite roligare, men även öppnar upp flera möjligheter i framtiden. Ett ord som beskriver utbildningen, KTH och Stockholm är äventyrligt. Det är så mycket du kan göra och gemenskapen i KTH Södertälje är helt fantastiskt. Du känner dig nära med alla och med det så händer det många aktiviteter.

Jag snart klar med min utbildning vilket är både roligt och lite dyster, men efter alla dessa år känner jag mig redo att ta mig ut till arbetsmarknaden. Är sugen på att jobba som projektledare och bidra med utveckling i Industri 4.0/5.0.

Ett tips till alla blivande studenter - stressa inte och lev livet. Att göra misstag är inte hela världen och gör det som känns bäst. Det är högt tempo så det är viktigt att komma ihåg att välmående alltid ska komma före plugget. Glöm inte att skapa många minnen!

Fråga Shems

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2022-10-28