Sebastian, Medicinsk teknik 180 hp

Sebastian pluggar Medicinsk teknik 180 hp. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Sebastian och jag läser Medicinsk teknik 180 hp i KTH Flemingsberg

När jag tog studenten var jag väldigt tveksam på vad jag ville studera. Jag visste att jag ville gå en ingenjörsutbildning på KTH men jag visste inte vilken. Våren 2015 började jag ett program på KTH som heter Teknik och Ekonomi där jag under första terminen läste bara ekonomi och senare fick göra ett val inom vissa linjer. Jag valde att söka om helt och hållet och beslutade mig istället för att läsa Medicinskt Teknik! Jag tyckte att kursinnehållet lät roligt samt att jag ville testa på något nytt. Jag ångrar verkligen inte mitt val!

Fördelen med att studera i Stockholm är att man har nära till allt! Alltifrån Shoppingcenter, uteliv, till studieställen, Djurgårdens vackra omgivning och mycket annat! Det är lätt att ta sig runt i Stockholm och det finns alltid någonting att göra!

Mitt bästa tips till en blivande student är att kolla upp vad de olika programmen har att erbjuda och prata gärna med en KTH-student! Sen också att ta del av mottagning och lära känna nytt folk, pluggandet och tiden utanför pluggandet blir så mycket roligare!

Utanför studierna så hjälper jag sektionen med diverse saker och hänger med kompisar. Helgerna brukar bestå av olika event, skratt och sällskap med kompisar.

Just nu har jag ingen aning om vad mitt drömjobb är. Att jobba i grupp med olika projekt låter kul och jag vill gärna ha ett jobb som är varierande.

Läs mer

Medicinsk teknik 180 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp