Till innehåll på sidan

Kurser, Byggproduktion 120 hp

Här kan du få en översikt av de kurser och årskursindelning som utgör högskoleutbildningen i Byggproduktion via vår kurs- och programkatalog.

En kort presentation om Byggteknik och design och Byggproduktion

Medverkande Zeev Bohbot, programansvarig och Yessir Al-Akashi, KTH-student. Filmen fokuserar på att besvara på frågor om utbildningen.

Årskurs 1

Kurserna i årskurs 1 är en blandning av teoretiska och samhällsbyggnadstekniska ämnen. Fokus under det första året för de samhällsbyggnadstekniska kurserna ligger på projektering och produktion av småhus.

I mitten på termin 2 är det 5 veckors praktik i näringslivet där också projektuppgifter kopplade till föregående kurser genomförs.

Kurslista årskurs 1 (Kurs- och programkatalog)

Årskurs 2

Kurserna under årskurs 2 är tillämpningskurser för områden, samhällsbyggnadsteknik, installationsteknik och anläggningsteknik. Fokus under det andra året ligger på byggledarskap, installationsteknik och anläggningsteknik. De två åren på KTH ger dig en unik bredd kompetens inför arbetslivet i alla tre huvudområden för samhällsbyggnadsteknik: Bygg, installation och anläggning.

I mitten på den sista terminen (termin 4) är det 5 veckors praktik i näringslivet där också projektuppgifter kopplade till föregående kurser genomförs.

Kurslista årskurs 2 (Kurs- och programkatalog)

Ändringar kan ske i programmet.

Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2021-12-10