Seyma, Fastighet och finans 180 hp

Seyma pluggar Fastighet och finans 180 hp. Hon har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Seyma och pluggar Fastighet och finans 180hp på KTH Campus.

Min väg till KTH var inte självklar, men det var viktigt att det universitet jag skulle studera hos stod sig internationellt och var ett av toppuniversiteten i Sverige. Jag studerade juridik här i Stockholm, men var även intresserad av att i framtiden arbeta med fastigheter. Jag träffade många KTH-studenter, genom mina kompisar, som tipsade mig om programmet Fastighet och Finans. Jag hörde också mycket gott om KTH och bestämde mig för att kasta mig in i utbildningen.

Fördelen med att plugga i Stockholm är att allt händer här! I Stockholm finns det möjligheter till allt och alla. Bl.a land annat möjligheter att DJ:a, grymma events, idrottsföreningar, musik och framförallt arbete. Mysig stad där det finns något för alla.

Mitt bästa tips till dig som blivande student är att inte oroa dig över de svåra kurserna. Ta dig tid och hitta den studieteknik som passar dig bäst. Studera gärna tillsammans med kurskompisar, det blir så mycket roligare att plugga inför tentor då. Kom också ihåg att det alltid finns en omtenta.

På fritiden brukar jag träna eller umgås med familj och vänner. Jag engagerar mig i sektionens olika aktiviteter och har så kul som möjligt med mina kurskamrater.

Mitt drömjobb är jurist inom fastighetsbranschen men det är vanligt att tankarna ändras mycket under studiernas gång. Man lär sig ständigt något nytt som verkar roligt och intressant. Det viktigaste för mig just nu är att utvecklas som person, lära mig mycket och låta mig inspireras under studiernas gång.

Läs mer

Fastighet och finans 180 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp