Carl, Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp

Carl pluggar Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Hej! Jag heter Carl och jag kommer från en stad i Gästrikland som heter Sandviken. Jag läser Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling på KTH Campus

På gymnasiet läste jag en teknisk linje och kände att jag i framtiden ville jobba med fastigheter eller något med ekonomi, men jag kände mig lite delad kring vilken väg jag skulle ta. Jag fick upp ögonen på min utbildning när jag bläddrade i KTH:s utbildningskatalog och fastnade direkt för Fastighetsutveckling och jag har inte ångrat mitt val! Vi läser sjukt roliga kurser och har roligt tillsammans vi utvecklare och förmedlare.

Stockholm är en bättre studentstad än vad jag först trodde, det händer alltid saker här både inom och utanför skolan, det är det jag gillar med Stockholm och KTH.

På min fritid tycker jag om att tränar och umgås med mina kompisar.  

I framtiden skulle jag vilja arbeta på ett fastighetsföretag och jobba med utvecklingen, förvaltningen eller finansieringen av fastigheter. Det skulle jag tycka var fruktansvärt kul!

Mer om Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp