Till innehåll på sidan

Gabriel, Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp

Gabriel studerar Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp. Här berättar han om sig själv, sin utbildning och hur det är att vara student på KTH. Du kan även kontakta Gabriel. Han har bra kunskap om alla KTH:s utbildningar och svarar gärna på dina frågor.

Gabrial, Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp

Kontakta Gabriel via formuläret nedan. Han svarar gärna på dina frågor.

Gabriel berättar om sin tid på KTH

Hej! Mitt namn är Gabriel, jag är 24 år gammal och studerar kandidatutbildningen inom Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling, som är baserat på KTH:s Campus på Vallhallavägen i centrala Stockholm.

Sommaren 2017, ett år efter jag tog studenten, så valde jag att flytta från Halmstad till Stockholm för att börja studera. Valet att börja studera på KTH, och Stockholm, var inte alltid självklart. Efter studenten var jag, likt många andra, osäker på vad jag ville göra. Det jag därmed visste var att jag ville hålla på med en teknisk utbildning som var inriktad mot samhällsutveckling vilket i sin tur ledde till att jag insåg att utbildningen jag läser idag var mer passande för mig.

Nu efter ca fem och ett halvt år i Stockholm, så är jag snart klar med två utbildningar, en teknisk genom Byggteknik och design som jag också läste på KTH, och en mer ekonomisk genom Fastighetsutveckling som jag läser just nu. Med detta sagt så förstår jag att det kan känns läskigt när du står inför ett så stort val och är osäker om det verkligen är det du vill hålla på med. Dock så hittar du oftast rätt i slutändan, även om du får testa dig fram.

Att vara student i Stockholm kombinerar två världar. Den första är studentlivet som finns på skolan, där det finns mängder av möjligheter att engagera sig i saker. Jag har bland annat engagerat mig i allt från föreningar så som KTH Real Estate Club, till att vara med i sektionens spex. Vid sidan av detta så finns samtidigt Stockholm som stad och alla de möjligheter som det ger, där jag bland annat ser närheten till näringslivet som det mest gynnsamma.

När jag tagit examen så vill jag gärna arbeta med fastigheter på något sätt. Jag tycker att det är en spännande bransch, där det finns många möjligheter att påverka människors vardag såväl som att vara en del av samhällets framtida utveckling.

Fråga Gabriel

FAQ

Kanske har frågan du vill ställa blivit besvarad tidigare? På vår sida FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna vi får om val av utbildning, matten på KTH, framtida karriär, studentlivet på KTH samt antagnings- och behörighetsfrågor.

Frågor och svar

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2022-10-28