Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Utlandsstudier

KTH erbjuder många och stora möjligheter till utlandsstudier – en unik chans att spetsa sitt CV, upptäcka världen och få vänner för livet. Det är därför inte konstigt att en tredjedel av studenter med examen från KTH har spenderat en del av sin studietid utomlands. Som student på kandidatprogrammet i fastighetsutveckling med fastighetsförmedling passar det bäst att genomföra utbytesstudier vid något av alla de KTH-gemensamma utbytesuniversiteten.

Utbytesstudier

Utbytesstudier innebär att du byter ut en termin på KTH mot studier vid ett av KTH:s över 200 utbytesuniversitet runt om i världen. Vid utbytesuniversitetet kan du läsa på engelska eller det lokala språket. Förberedande språkkurser ges på KTH och studenter på alla program har möjlighet att välja KTH:s språkkurser inom ramen för sina valfria poäng. De mest populära destinationerna bland studenter på programmet i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling är Australien, Portugal och Singapore. KTH har platser vid ett antal universitet som är öppna för studenter från Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling, dessa är bland annat Lisboa School of Economics and Management. Vanligtvis genomför studenterna på programmet utbytesstudier under höstterminen på det tredje året. Studenter inom Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling som läser fastighetsförmedlingsspåret avråds från utbytesstudier då det kan leda till problem med att få ut en mäklarregistrering, detta gäller dock inte övriga studenter på programmet.

Som student på kandidatprogrammet i Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling kan du genomföra utbytesstudier vid utbytesuniversitet som är tillgängliga för studenter vid Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad. Utbudet uppdateras årligen och kan därför komma att förändras till dess att du ska söka.

Utbytesuniversitet vid Skolan för arkitektur och samhällsbyggnad

Examensarbete och projekt utomlands

Många studenter vid KTH gör sina examensarbeten eller andra projekt utomlands. Det kan vara allt från en uppsats på ett europeiskt företag till en fältstudie i ett utvecklingsland.

Observera att utbudet av utlandsmöjligheter förändras från år till år och att universitet både tillkommer och försvinner.

Läs mer

Fastighetsutveckling med fastighetsförmedling 180 hp

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2024-04-02