Följ KTH

Du kan följa KTH på olika sätt. Du kan ta del av våra studentbloggar som beskriver vardagen och studentlivet på KTH men också följa oss via våra andra sociala medier.

Studentbloggar

Sofia Sjöberg

Sofia är student på Industriell teknik och hållbarhet. Hon är en orädd upptäckare som har flyttat till en ny stad och börjat på en helt ny utbildning på KTH. Bloggen kommer visa Sofias vardag med studier, träning, naturen, familjen och upptäckarglädjen.

Elektricitet - det är nåt konstigt med det

Alfred går femte året på civilingenjörsprogrammet inom Elektroteknik och lockades från början in i elektronikens värld genom sitt intresse för musik. Han har gjort både det ena och det andra inom studentlivet och ändå hunnit  med en utbytestermin i Japan. Nu är han inne på slutspurten av studierna och arbetslivet hägrar bortom horisonten. 

This is the engineer

Rebecca är en peppad och driven tjej som läser en master i  Industriell Ekonomi på civilingenjörsprogrammet i Informationsteknik. Rebecca har alltid ett nytt äventyr på gång och i bloggen delar hon med sig av sina erfarenheter från hela spektrumet av studentlivet: allt från studier och jobb, utbytesstudier, resor, träning, tips och fritidsaktiviteter till projektledning.

Unlike protons I do not deal with negativity

Elma är en student i Kemiteknik som försöker finna en lösning till att skapa ett hållbart samhälle med hjälp av tekniken. Hon tycker om att upptäcka nya platser för att få förståelse hur vår planet fungerar, allt från den sociala biten till den kemiska.

SyntaxError

Oktay pluggar fjärde året på Datateknik. Hans jakt på vår tids nästa stora innovation har pågått sen starten på utbildningen. Projekten är många och chanser till bakom kulisserna–nedslag i bloggen är höga.

All this data of mine

Fascinationen för kraften i datorer, intresset för moderna medier och den starka viljan att vara med och utveckla sin samtid ledde Rebecca till Datateknik. Hon delar gärna med sig av sina upplevelser från utbildningen, både från enklare och tuffare perioder.

Hjälpte denna sida dig?
Tack för din åsikt!
Till sidans topp