Till innehåll på sidan

Information om covid-19 för framtida studenter

Vad roligt att du funderar på att söka en utbildning på KTH! Till hösten kommer merparten av all utbildning ske fysiskt på campus. Här kan du läsa hur pandemin påverkat KTH hittills och hur studier på KTH ser ut just nu.

Hur ser utbildningen på KTH ut just nu?

Under höstterminen 2021 kommer merparten av undervisning och examination genomföras på campus, som är öppet. Undervisning och examination som gynnas, eller kan genomföras lika väl, i digitala format fortsätter att genomföras digitalt. 

Under pandemin har vårt mål varit att hålla våra studenter säkra samtidigt som vi fortsätter att erbjuda högkvalitativ utbildning. För att lyckas med detta har vi kontinuerligt utvecklat och utvärderat utbildnings- och examinationsformer. Sedan pandemins start har vi kombinerat utbildning på campus med digital undervisning. Under höstterminen 2020 prioriterades också alla nyantagna studenter att ha sin utbildning på campus för att få en smidig start på KTH och en möjlighet att lära känna sina klasskamrater.

På nedan länkar kan du läsa mer om hur KTH anpassas under covid-19.

Höstterminen 2021 under covid-19

Läs mer om KTH under covid-19

Student får hjälp av KTH-anställd

Har du frågor om studier?

Undrar du något inför att du ska söka en utbildning på KTH? Nedan hittar du kontaktinformation till bland annat studievägledare och antagningen.

Porträttbilder på studenterna Maisha och Jonathan

Kontakta en KTH-student

Missa inte att du kan ställa frågor till KTH-studenter. De kan svara på frågor om sin utbildning, studentlivet eller att bo i Stockholm.

Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Utbildning
Senast ändrad: 2021-07-08