Till innehåll på sidan

Drop-in studievägledning

Välkommen att träffa oss på KTH:s Centrala studie- och karriärvägledning vid olika tillfällen under terminen, utan krav på tidsbokning. Vid drop-in studievägledning ges möjlighet att diskutera ditt val av utbildning och vägen dit under ett kortare vägledningssamtal. Vi gör inga bedömningar av betyg eller intyg, det görs i samband med att du ansöker till ett program.

Drop-in hösten 2021

Under hösten har vi extrainsatta tillfällen då vi finns tillgängliga via telefon eller zoom. Det gäller följande dagar och tider;

  • Fredag 15/10 kl. 09.00-11.00: Ring oss

Vi nås på telefon: 08-790 67 30

Förbered dig

För att få ut så mycket som möjligt av ett studievägledningssamtal är det bra om du förbereder dig så mycket som möjligt. Genom att läsa på om de utbildningar på KTH som intresserar dig och jämföra dessa med varandra underlättar du för både dig själv och studievägledaren så att ni tillsammans kan skapa ett lyckat studievägledningssamtal.

Fundera även kring i vilka sammanhang och i vilken roll som du skulle kunna se dig själv i framtiden. Ett vägledningssamtal hos KTH:s Centrala studie-och karriärvägledning brukar ta cirka 20-30 minuter. En viss väntetid kan förekomma.

Fredagen den 15 oktober kl.9.00-11.00

15 oktober är sista ansökningsdag för utbildningar som startar vårterminen 2022. Vi har därför en extrainsatt telefontid, så välkommen att ringa till oss om du har frågor om våra utbildningar! 

Vi nås på: 08-790 6730

Har du svårt att komma på våra tider för drop-in?

Då är du välkommen att ringa oss under våra telefontider.
Kontakta KTH:s centrala studie- och karriärvägledning.