Besök på gymnasieskolor

Vi besöker gymnasieskolor och informerar med ett interaktivt inspirationsseminarium i ert klassrum. Våra KTH-studenter berättar mer om hur det är att plugga på KTH, Stockholm som studentstad, utlandsstudier och jobben efter KTH.

Inspirationsseminarium

Under KTH:s interaktiva inspirationsseminarium berättar KTH-studenterna om deras väg från gymnasieelev till KTH-student, vilka utbildningar som finns på KTH, vad för yrken och arbetsplatser som väntar efter examen och hur livet är som KTH-student. Till inspirationsseminariet behöver våra studentambassadörer ha tillgång till projektor.

Inspirationsseminarium med bokbord

I anslutning till inspirationsseminariet finns möjlighet att boka ett bokbord. Där kan eleverna ställa frågor om våra utbildningar, om matten på KTH eller något annat de undrar över samt få en utbildningskatalog.

Anmälan

Här skickar du in en intresseanmälan för ett besök. Vi erbjuder också campusbesök på KTH då era elever får komma och få en känsla för hur det är att vara en KTH-student. På grund av att vi får in många förfrågningar om besök så prioriterar vi våra Campusbesök i bokningen. 

Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Träffa KTH
Senast ändrad: 2018-11-20