Till innehåll på sidan

Besök på gymnasieskolor

Vi besöker gymnasieskolor och informerar med ett interaktivt inspirationsseminarium i ert klassrum. Våra KTH-studenter berättar mer om hur det är att plugga på KTH, Stockholm som studentstad, utlandsstudier och jobben efter KTH.

Inspirationsseminarium

Under KTH:s interaktiva inspirationsseminarium berättar KTH-studenterna om deras väg från gymnasieelev till KTH-student, vilka utbildningar som finns på KTH, vad för yrken och arbetsplatser som väntar efter examen och hur livet är som KTH-student. Till inspirationsseminariet behöver våra studentambassadörer ha tillgång till projektor.

Inspirationsseminarium med bokbord

I anslutning till inspirationsseminariet finns möjlighet att boka ett bokbord. Där kan eleverna ställa frågor om våra utbildningar, om matten på KTH eller något annat de undrar över samt få en utbildningskatalog.

Vi erbjuder digitala inspirationsföreläsningar

På grund av pågående pandemi kan vi tyvärr inte genomföra fysiska besök på gymnasieskolor eller ta emot fysiska besök på KTH. Istället erbjuder vi digitala inspirationsföreläsningar.

Här skickar du in en anmälan om du är intresserad att få ett digitalt besök av KTH. Besöket sker via Zoom, ett verktyg för digitala möten. Våra studentambassadörer kommer kontakta dig med mer information om upplägget och en länk till mötet några dagar innan, det enda du behöver göra är att dela länken med dina elever.

Anmälan till digital inspirationsföreläsning

Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Träffa KTH
Senast ändrad: 2021-03-12