Till innehåll på sidan

Prata med KTH-studenter under våren

Välkommen att prata eller chatta med studenter från KTH vid olika drop-in-tillfällen under våren. Passa på att ställ frågor om livet på KTH, ditt val av utbildning eller om studentlivet i Stockholm.

Drop-in-tider våren 2021

Samtalen sker i Zoom som videosamtal, röstsamtal eller chatt.

  • Torsdagen 15 april kl. 12.00-18.00

Under våren har vi drop-in-tider för att du ska kunna prata med KTH-studenter. Vi har tider flera datum fram till att ansökan stänger 15 april så att du ska kunna känna dig säker i ditt val av utbildning. Det är ett bra tillfälle att ställa alla frågor du har innan du skickar din ansökan på antagning.se !

Samtalen är upp till cirka 20-30 minuter men du är självklart välkommen även om du bara har en kortare fråga. En viss väntetid kan förekomma då studenterna pratar med en i taget.

Har du svårt att komma på någon av våra tider för drop-in?

Om drop-in-tiderna inte passar kan du när som helst kontakta studenter via Fråga en KTH-student. Där hittar du studenter från alla våra olika ämnesområden som gärna svara på frågor du har om till exempel att plugga på KTH, studentlivet eller att bo i Stockholm.

Fråga en KTH-student

Torsdag 15 april kl. 12-15

Torsdag 15 april kl. 15-18 

Porträttbild på student Pauline

Pauline
Industriell ekonomi 300 hp och Öppen ingång 300 hp

​​​​​​​Zoom-länk publiceras 15 april

Läs intervju med Pauline

Drop-in för studievägledning

Samma datum och tider kan du också prata med våra studievägledare. Passa på att diskutera ditt val av utbildning, framtida karriär och vägen dit under ett kortare vägledningssamtal.

Innehållsansvarig:KTH:s studentrekrytering
Tillhör: Träffa KTH
Senast ändrad: 2021-04-12